Stora bingovinsterDen gemenskap som bingon erbjuder ska naturligtvis inte underskattas, och faktum är att bingo är ett av de mest sociala spelen som finns, men i slutändan handlar det inte bara om att ha roligt utan också om att vinna.

Statistiken visar att en genomsnittlig spelare kommer att vinna i bingo flera gånger under årens lopp. Generellt sett rör det sig förstås om ganska små vinster när man jämför med de miljonvinster som mellan varven delas ut till lyckliga vinnare. Det är chansen att vinna storkovan som gör att bingospelare från hela världen flockas på nätet på de otaliga bingosajter som idag erbjuder bingo online.

Största svenska vinsten på bingo

Rekordet för den största vinst som delats ut till en svensk vinnare i onlinebingo ligger på 1,3 miljoner kronor. Den svenska kvinnan hade spelat bingo på nätet i flera år och till slut lossnade det ordentligt för henne 2010. Detta är ett bevis på att tålamod i allra högsta grad kan löna sig. Genom att helt enkelt fortsätta spela, ger man sig ständigt en chans att vinna de riktigt stora vinsterna. Denna bingojackpott är också den största att ha delats ut i hela Skandinavien. Samma bingosajt delade 2008 också ut en vinst på inte mindre än 1,2 miljoner kronor.

Rekordvinsten på bingo internationellt

Även den svenska rekordvinsten hamnar i skuggan av vissa stora vinster som har delats ut internationellt. Rekordet för bingovinster offline som online ligger på 1,1 miljoner pund, vilket var högvinsten som 2008 delades ut i en brittisk bingohall. I USA arrangeras bingo av tusentals olika arrangörer, vilket gör att det är svårt att föra statistik över rekordvinsterna. Det vi dock känner till är att en av de större bingosajterna i landet har betalat ut enskilda bingovinster som uppgår till närmare två miljoner dollar.