Skillnaderna mellan bingo online och offline

Bingo är ett spel som har spelats i flera århundraden i en eller annan form, och som är lika populärt nu som någonsin tidigare. Men det bästa med bingo är att det är ett spel som alla kan spela, som inte kräver några smarta strategier utan baseras helt och hållet på tur. Det är slumpen som avgör om det är numren på just din bingobricka som kommer att ropas ut innan andra spelares nummer.

En skillnad mellan bingo på nätet och traditionell bingo, är att du inte behöver markera numren för hand när du spelar onlinebingo. Samtidigt finns det numera elektronisk bingo i många bingohallar, vilka gör att samma funktion nu också går att få när man spelar i en fysisk bingohall.

Bingo är ett socialt spel

Bingo är mer socialt på nätet

Det som framför allt skiljer onlinebingon från den traditionella bingon, är möjligheten att chatta under själva spelet. Du behöver inte sitta tyst medan numren ropas ut och många spelare ser den sociala faktorn som ett stort plus. På nätet kan du hänga med andra bingospelare i chattrummen och de är nästan alltid fulla med spelare som har någonting att säga.

Det kan röra sig om allt från att spelarna deltar i olika chattspel som chattvärdarna anordnar, till generellt snack och skvaller mellan spelarna. Chattspelen utgörs ofta av generella frågor där du kan vinna ett litet pris genom att vara först att svara rätt. För att hänga med i snacket kan du behöva lära dig det lite speciella bingospråket, som ofta består av förkortningar. Men genom att spela några bingorundor och följa med i chatten kommer du snart att lära dig jargongen.

Ett annat stort plus med att spela bingo på nätet är att bingosajterna ofta ger sina spelare möjligheten att ta del av olika bonusar och andra erbjudanden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *